Σταύρος Δανιήλ

Σταύρος Δανιήλ

Head Of IT (Global), TUI MM

Ο Δρ. Σταύρος Δανιήλ είναι απόφοιτος του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών και κάτοχος Διδακτορικού Διπλώματος του Πανεπιστημίου Πειραιώς στην περιοχή του Περιβαλλοντικού Σχεδιασμού και Logistics.

Με εμπειρία πάνω από 20 χρόνια στο χώρο της τεχνολογίας, είτε ως Consultant & Project Manager, είτε μέσα από την εμπορική διεύθυνση έχει υλοποιήσει πλήθος ERP projects για λογαριασμό μικρομεσαίων αλλά και μεγάλων Ελληνικών και πολυεθνικών εταιρειών στην Ελλάδα καθώς και σε πλήθος χωρών στο εξωτερικό.

Τα τελευταία 12 χρόνια έχει αναλάβει τη διεύθυνση πληροφορικής (IT Country Manager) αρχικά στην Ελλάδα (TUI Hellas), ακολούθως στην ευρύτερη περιοχή της ανατολικής Ευρώπης και Μεσογείου (Head of IT, East Europe & Med), ενώ τα τελευταία 4 χρόνια είναι υπεύθυνος παγκοσμίως (Global Head of IT Regions of TUI Musement) σε παραπάνω από 55 χώρες για το λογαριασμό του ομίλου της TUI υλοποιώντας best IT practices στις επιβλέπουσες χώρες με σκοπό την εφαρμογή ενιαίας IT στρατηγικής του ομίλου καθώς και στον ψηφιακό μετασχηματισμό τους, είτε στα πλαίσια του κεντρικού ψηφιακού σχεδιασμού του ομίλου, είτε με πλήθος τοπικών και περιφερειακών πρωτοβουλιών.